مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛
ویتامین D بدن چگونه تامین گردد
مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت مصرف فرآورده های غذایی حاوی ویتامین D تاکید نمود.
به گزارش آروما به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی، به اهمیت مصرف ویتامین ها و مکمل ها در دوران کرونا اشاره نمود و اظهار داشت: اگر همراه با رژیم غذایی مناسب از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند. وی با عنوان این مطلب که مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ، مغزها و…، ویتامین D به اندازه کافی موجود است و بوسیله مواد غذایی تامین می شود، اضافه کرد: یکی از اشکالات جامعه ما کمبود ویتامین D است. عزیزی با اشاره به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D، اظهار داشت: در حال شروع پایلوت غنی سازی نان با ویتامین D هستیم تا در مرحله بعد به صورت کشوری این کار صورت گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب