مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛
30 درصد غذای ایرانیها ضایعات می شود
به گزارش آروما مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: حدود 30 درصد مواد غذایی مصرفی در كشور تبدیل به ضایعات می شود.
به گزارش آروما به نقل از مهر، زهرا عبدالهی، اضافه کرد: طبق گزارش FAO در سال ۲۰۲۰ بیش از ۲ میلیارد نفر در جهان به غذای ایمن، سالم، مغذی و کافی دسترسی منظم ندارند. وی با اشاره به اینکه ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود ۱.۳ میلیارد تن بر آورد شده است، افزود: این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای ۲ میلیارد نفر در هر سال شمرده می شود. عبدالهی اشاره کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود ۳۰ درصد تخمین زده شده است. وی اشاره کرد: اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی به ویژه در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ می تواند نقش مؤثری در اصلاح الگوی غذایی بمنظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید ۱۹ داشته باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با ۲۴ مهر است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می شود و امسال نیز باتوجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی بوسیله رسانه های جمعی با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" مورد تاکید است.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب