اسماعیل زاده تاكید كرد؛

برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم

برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم

به گزارش آروما، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به اینکه تولید نان کامل از سال قبل شروع شده است، اظهار داشت: این برنامه را با قدرت ادامه خواهیم داد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده عنوان کرد: با عنایت به این که میانگین مصرف نان در نقاط مختلف کشور بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ گرم است، بنابراین امسال تولید نان کامل با قوت ادامه می یابد. وی با اشاره به اینکه طبق مصوبه سال قبل کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مقرر شده بود تا هر دانشگاه علوم پزشکی در حیطه زیر پوشش خود یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد، تصریح کرد: امسال هر دانشگاه علوم پزشکی باید با همکاری دستگاههای مرتبط دیگر ۳ کارخانه تولید آرد کامل در حیطه دانشگاه خود داشته باشند. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه اضافه کرد: هدف ما در وزارت بهداشت از فرایند تولید نان کامل، سبوس گیری اندک و همینطور وجود فیبر و منیزیم به مقدار مناسب در غلات است که می تواند در مقاومت انسولینی و جلوگیری از بیماری های مزمن مؤثر باشد. اسماعیل زاده اظهار داشت: برای سال جاری بازبینی در برنامه غنی سازی آرد با آهن و اسیدفولیک و همینطور پایلوت غنی سازی آرد با ویتامین D را هم در دستور کار داریم.

1403/02/06
10:17:38
0.0 / 5
367
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور