آیا رنگ قهوه ای پوست تخم مرغ به مفهوم ارزش غذایی بالاتر آن است؟

آیا رنگ قهوه ای پوست تخم مرغ به مفهوم ارزش غذایی بالاتر آن است؟

به گزارش آروما، بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر خلاف تصور رایج، رنگ پوست تخم مرغ به هیچ عنوان نشانه ای از ارزش غذایی بالاتر تخم مرغ و به اصطلاح رایج ˮقوی و با بنیهˮ بودن آن نیست.


به گزارش آروما به نقل از ایسنا، رنگ پوست تخم مرغ که به دلیل وجود رنگدانه های اوئورهودئین و اوئورگزانتین است، با عنایت به نژاد مرغ تعیین می شود؛ به صورتی که مرغ های نژاد «نیو همشایر» و چند نژاد دیگر دارای تخم قهوه ای رنگ ولی مرغ نژاد «وایت روک» و چند نژاد دیگر تخم با رنگ پوسته سفید می گذارند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ارزش غذایی تخم مرغ با عنایت به محتوای رژیم غذایی و تنوع و کفایت دریافت مواد مغذی توسط مرغ تعیین می شود. کما این که امروزه و با عنایت به تبلیغات افرایش اقبال عمومی نسبت به تخم مرغ های قهوه ای یا اصطلاحا "رسمی"، در بعضی از خطوط تولید تخم مرغ، از نژادهای دارای تخم قهوه ای استفاده می شود.
این مورد به خودی خود دارای مشکل نیست، ولی مشکل زمانی ایجاد می شود که عدم مراعات موارد بهداشتی، عدم حفظ زنجیره سرد و... سبب ایجاد و فعالیت عوامل بیماری زا نظیر باکتری های سالمونلا و... می شود که می تواند مشکلات سلامتی جدی ایجاد نماید.
ازاین رو صرفاً رنگ پوست تخم مرغ به معنای برتری و رجحان آن محصول نسبت به تخم مرغ های روز و سفید نیست و بهتر است در خرید تخم مرغ از محصولات دارای کد بهداشتی و تاریخ مصرف استفاده نمود.




منبع:

1403/04/25
12:41:37
0.0 / 5
308
تگهای خبر: ارز , بهداشت , بیماری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور