مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:
آب لیموی صنعتی و خانگی فاقد ویتامین C است
مدیركل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه لیمو به صورت محدود در كشور كشت می شود، اظهار داشت: آبلیموی كارخانه ای از لحاظ خاصیت با آب لیموهای خانگی تفاوت ندارد.
به گزارش آروما به نقل از مهر، دکتر محمدحسین عزیزی، با اشاره به شایعاتی که درباب برخی فرآورده های غذایی وجود دارد، اظهار نمود: اغلب شایعاتی که در مورد مواد غذایی فرآوری شده در کارخانجات مطرح می شود، غیر کارشناسی و عوامانه است، چونکه سازمان غذا و دارو بر محصولات و فراورده های تولیدی کارخانجات نظارت مستمر دارد. وی ادامه داد: دو نوع آبلیمو داریم که یکی به صورت خانگی از لیموی تازه تهیه و دیگری به صورت کنسانتره فرآوری می شود، باتوجه به محدودیت در کشت لیمو و قیمت نسبتاً بالای آن در کشور، آب لیموهای موجود در بازار بیشتر از کنسانتره وارداتی تولید می شوند. عزیزی با اعلان اینکه کنسانتره همان عصاره غلیظ میوه ها است، عنوان کرد: کنسانتره در کارخانه ها فرموله شده، رقیق و فرآوری می شود که از لحاظ خاصیت تفاوت چندانی با نمونه های خانگی ندارد.
وی با اشاره به اینکه آبلیمو اساساً چه از لیموی طبیعی گرفته شود و چه کنسانتره باشد، در معرض نور و زمان، فاقد ویتامین C بوده و تنها بعنوان چاشنی مطرح است، سفارش کرد بهتر است جهت استفاده از فواید لیمو این میوه به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب