مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید

تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید

به گزارش آروما مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف غذاهای آماده و فست فودها در دوران قرنطینه خانگی اخطار داد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اظهار داشت: افراد مبتلا به بیماری های غیر واگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیشتر از بقیه مستعد ابتلاء به کرونا هستند. وی ضمن اشاره به خانه نشینی الزامی در ایام کرونایی، اضافه کرد: قرنطینه خانگی یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی پرنمک، شیرین و پر چرب، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را می افزایند. عبداللهی تصریح کرد: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می نماییم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. وی تصریح کرد: در شرایط همه گیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از ابتلاء به کووید ۱۹ باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفی خودمان داشته باشیم.

1399/12/14
12:57:45
0.0 / 5
1474
تگهای خبر: آسم , بهداشت , بیماری , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور