مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت عنوان كرد؛
خطر بروز سرطان با مصرف روغن های جامد و نیمه جامد
به گزارش آروما مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: مصرف روغن های جامد و نیمه جامد موجب رسوب اسیدهای چرب اشباع در رگ ها و انسداد عروق می شود.
به گزارش آروما به نقل از مهر، زهرا عبداللهی اضافه کرد: برمبنای نتایج آخرین یافته های علمی در جهان، مصرف روغن های جامد و نیمه جامد همین طور به سبب دارا بودن اسید چرب ترانس بالا خطر بروز سرطان سینه در خانم ها و سرطان پروستات در آقایان را بیشتر می کند. وی با اعلان اینکه مصرف خانگی روغن های جامد به هیچ عنوان سفارش نمی گردد و روغن جامد به سبب بافت مورد نیاز شیرینی ها، عمدتا در قنادی ها کاربرد دارد، اضافه کرد: اسید های چرب اشباع موجود در روغن جامد مبتلاشدن به بیماریهای قلبی عروقی و انواع سرطان ها را بدنبال دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به این که این روغن ها هم اکنون در کشور ما با اصلاح فرمولاسیون و بهبود کیفیت به روغن نیمه جامد تبدیل گشته اند که مقدار اسیدهای چرب اشباع و ترانس کمتری نسبت به روغن جامد دارند، اظهار داشت: ولی باید توجه داشت که روغن نیمه جامد هم در مقایسه با روغن های گیاهی مایع، مقادیر بیشتری اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس دارد و مصرف آنها خطراتی مانند افزایش کلسترول بد خون LDL، تنگی و انسداد عروق قلبی و نهایتاً سکته قلبی را به دنبال دارند. خصوصاً افرادی که گرفتار اختلالات چربی خون و کلسترول بالا هستند نباید از روغن جامد و نیمه جامد استفاده کنند. عبداللهی اضافه کرد: سفارش می شود برای پیش گیری از بیماریهای قلبی، عروقی از روغن های مایع با منشاء گیاهی استفاده گردد. چربی های مایع، روند بروز آترواسکلروز (سفت شدن جدار عروق) را کند می کند. وی گفت: روغن نباتی مایع درصد بسیار کمی اسید چرب اشباع و مقادیر چشمگیری اسید های چرب غیر اشباع که برای حفظ سلامت قلب لازم است را دارند و میزان اسید چرب ترانس آن کمتر از ۲ درصد و در برخی از روغن های مایع تقریباً صفر است که زیرو ترانس نامیده می شوند.
منبع: aromastore.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب