یافته محققان استرالیایی؛
كاهش 32 درصدی خطر دیابت با مصرف روزانه دو وعده میوه
یک رژیم غذایی سالم شامل مصرف میوه های کامل، اما نه آب میوه، امکان دارد در کاهش خطر دیابت نوع ۲ نقش داشته باشد.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تعداد مبتلایان به دیابت از ۱۰۸ میلیون نفر در سال ۱۹۸۰ به ۴۲۲ میلیون نفر در سال ۲۰۱۴ افزایش پیدا کرده است. شیوع این بیماری در کشورهای با درآمد کم و متوسط با سرعت بیشتری ادامه دارد. تابحال حدود ۴۵۱ میلیون نفر در سرتاسر جهان مبتلا به دیابت هستند که پیشبینی می شود تعداد آنها در سال ۲۰۴۵ بیشتر از ۶۹۳ میلیون نفر باشد.
سالانه، دیابت نوع ۲ عامل مرگ بیشتر از ۲ میلیون نفر است و هفتمین علت اصلی ناتوانی در سطح جهانی به حساب می آید. با افزایش تعداد موارد ابتلاء به این بیماری، عرضه راهکارهایی برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ بسیار مهم می باشد.
محققان دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان دادند افرادی که حداقل دو وعده میوه در روز مصرف می کنند نسبت به افرادی که کمتر از نیم وعده مصرف می کنند دارای حساسیت بیشتری به انسولین هستند.
دیابت نوع ۲ با اختلال در ترشح انسولین و افزایش مقاومت به انسولین مشخص می شود. در نتیجه، سطح گلوکز خون افزایش می یابد و سبب ایجاد طیف وسیعی از علایم و عوارض می شود.
این بیماری مزمن زمانی اتفاق می افتد که پانکراس (لوزالمعده) نتواند انسولین کافی تولید نماید یا بدن نتواند از انسولین تولیدی خود به صورت مؤثر استفاده نماید. هورمون انسولین نقش مهمی در کنترل سطح قند خون دارد.
بعلاوه، دیابت نوع ۲ شایع ترین نوع دیابت است. افراد در هر سنی، حتی در دوران کودکی، به این بیماری مبتلا می شوند با این وجود اغلب در افراد میانسال و مسن رخ می دهد. کسانی که دارای اضافه وزن، چاقی یا سابقه خانوادگی دیابت هستند، در معرض خطر بیشتری قرار دارند. همینطور این بیماری می تواند ناشی از عدم تحرک بدنی و سایر شرایط سلامتی مانند فشارخون بالا باشد.
مطالعات قبلی نشان داده است که یک رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی منظم می تواند به کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ کمک نماید. حال محققان عنوان می کنند مصرف دو وعده میوه در روز با ۳۲ درصد کاهش خطر ابتلاء به دیابت در مدت ۵ سال همراه می باشد.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب