توصیه متخصصان؛
كدام مواد غذایی به كنترل فشارخون كمك می كنند
فشارخون بالا یکی از رایج ترین بیماری های ناشی از سبک زندگی است و اغلب بعنوان یک بیماری ˮقاتل خاموشˮ شناخته می شود.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، این بیماری حتی اگر فشار خون به میزان خطرناکی بالا باشد، هیچ علامتی را نشان نمی دهد و سبب می شود فرد مستعد ایست قلبی یا سکته شود.
فشارخون بالا به شرایطی گفته می شود که فشار طولانی مدت خون به صورت غیرمعمولی بر دیواره شریان های خونی بالا باشد که به مرور زمان منجر به ابتلاء به بیماری های دیگر هم می شود.
سردردهای مداوم، خونریزی از بینی و تنگی نفس، بعضی از علایم فشار خون هستند.
به گفته محققان، گنجاندن چند ماده غذایی در رژیم غذایی روزانه می تواند به کنترل فشار خون بالا کمک نماید. چند ماده غذایی فوق العاده برای کنترل فشار خون بالا عبارتند از:
انار
این میوه خوشمزه حاوی آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های فعال زیستی است که دارای خیلی از داروهای مفید برای فشار خون هستند. میتوان به سادگی یک کاسه میوه تازه را بعنوان میان وعده صبحگاهی در نظر گرفت.
چغندر
این ماده خوراکی حاوی نیترات های طبیعی است که به وسیله سیستم گوارش به اکسید نیتریک تبدیل می شود. یک لیوان آب چغندر خام یا یک غذای گیاهی پخته شده از چغندر می تواند در مدت ۲-۳ ساعت پس از مصرف، فشار خون را به میزان قابل توجهی کم کند.
سیر
از گذشته های دور مشخص شده که سیر دارای خواص دارویی است چونکه در اثر خرد شدن، یک ترکیب طبیعی به نام آلیسین تولید می کند. سیر می تواند فشار خون را فوراً پایین آورده و گزینه ای عالی برای افزودن به رژیم غذایی روزانه بیماران مبتلا به فشار خون است.
شنبلیله
هم برگ و هم دانه های این گیاه سرشار از فیبر و کلسیم هستند و با کاهش سطح کلسترول بد بدن، منجر به پایین نگه داشتن فشارخون می شوند.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب