محققان هاروارد می گویند؛
رژیم غذایی گیاهی خطر مرگ زودهنگام را کاهش می دهد
به گزارش آروما، به قول محققان، یک رژیم غذایی سالم می تواند در کاهش خطر مرگ زودرس موثر باشد.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، عادات غذایی ناسالم از مهم ترین علل مرگ زودرس در سرتاسر جهان است.
محققان هاروارد اخیراً دریافتند که انواع رژیم های غذایی سالم امکان دارد به کاهش خطر مرگ و میر زودرس کمک نماید.
شواهد درحال رشد تأیید می کند که انتخاب رژیم غذایی برای حفظ سلامت مهم می باشد. تحقیقات به صورت فزاینده ای نشان داده است که عادت های غذایی ناسالم می تواند منجر به مرگ و میر زودرس و قابل پیشگیری شود.
دکتر «فرانک هو»، رئیس گروه تغذیه دانشگاه هاروارد، خاطرنشان می کند: «دستورالعمل های رژیم غذایی (DGAS )، سفارش های غذایی مبتنی بر علم را عرضه می دهند که سبب افزایش سلامتی و کاهش بیماری های مزمن می شوند.»
وی می افزاید: «بنابراین بررسی ارتباط بین الگوهای رژیم غذایی با اعتبار DGAS و نتایج طولانی مدت سلامت، بخصوص مرگ و میر خیلی مهم است.»
محققان در این مطالعه، داده ها را بر مبنای چهار شاخص الگوی رژیم غذایی به دست آوردند: شاخص تغذیه سالم ۲۰۱۵ (HEI-۲۰۱۵)، رژیم غذایی متناوب مدیترانه ای (AMED)، شاخص رژیم غذایی سالم گیاهی (HPDI) و شاخص تغذیه سالم جایگزین (AHEI).
تمام این رژیم های غذایی از لحاظ مصرف زیاد سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، آجیل و حبوبات وجه اشتراک دارند.
دریافت نمرات بالاتر در حداقل یکی از شاخص ها با کاهش خطر مرگ زودرس به هر علتی و خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و بیماری های تنفسی ارتباط دارد.
همچنین افراد دارای نمرات رژیم غذایی بالاتر احتمالا مسن تر، غیرسیگاری و از نظر جسمی فعال تر بودند. آنها همینطور شاخص توده بدنی پایین تری داشتند.
این مطالعه همینطور نشان داد که نمره AMED و AHEI با خطر کمتر مرگ و میر ناشی از بیماری های عصبی همراه می باشد.
منبع: aromastore.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب