محققان می گویند؛
تأثیر امگا۳ در کاهش نرخ مرگ ناشی از بیماری کشنده ریه
به گزارش آروما، به قول محققان، رژیم غذایی مملو از اسیدهای چرب اُمگا ۳ موجود در آجیل و ماهی های چرب امکان دارد به کُند کردن پیشرفت فیبروز ریوی کمک نماید.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، فیبروز ریوی یک بیماری بالقوه کُشنده است که در آن بافت ریه به مرور زمان زخم و سخت می شود. این بیماری که بیشتر با سیگار کشیدن مرتبط می باشد، عملکرد ریه را مختل می کند بطوریکه بیماران گرفتار تنگی نفس، ضعف و ناتوانی می شوند.
محققان این مطالعه، سلامت ۳۰۰ بیمار مبتلا به بیماری بینابینی ریه- دسته ای از بیماریهای تنفسی که شامل فیبروز ریوی است- را ردیابی کردند. اغلب آنها فیبروز ریوی "ایدیوپاتیک" داشتند (به این مفهوم که علت دقیق بیماری ناشناخته است) و بیشتر آنها مرد بودند (مردان بیشتر مستعد ابتلاء به این بیماری هستند).
آزمایش خون برای سنجش میزان دریافت اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی هر بیمار گرفته شد.
دکتر «جان کیم»، متخصص ریه و مراقبت های ویژه از دانشگاه ویرجینیا اظهار داشت: «ما دریافتیم سطوح اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتر پیشبینی کننده نتایج بالینی بهتر در فیبروز ریوی است.»
به طور خاص، افرادی که سطوح بالاتری از این ماده مغذی را داشتند، ریه های شأن بهتر می توانستند دی اکسید کربن و اکسیژن را مبادله کنند- فرآیندی که جهت زندگی ضرورت دارد. این مطالعه نشان داد که آنها همینطور بهتر می توانستند بدون احتیاج به پیوند ریه زنده بمانند.
هنوز معلوم نیست که امگا ۳ چگونه این مزیت را فراهم می آورد یا این که آیا مصرف بیشتر این مواد مغذی موجود در غذا یا مکمل ها به بیماران کمک می نماید.
مطالعات دیگر نشان داده اند که اسیدهای چرب می توانند نتایج را برای افرادی که با بیماری قلبی، لخته شدن خون و حتی برخی سرطان ها مبارزه می کنند، بهبود بخشد.
کیم اظهار داشت: «در مورد فیبروز ریوی، ما به تحقیقات بیشتری نیاز داریم تا مشخص نماییم که آیا اسیدهای چرب امگا ۳ خاصی وجود دارد که امکان دارد مفید باشند و اگر چنین است، مکانیسم های اساسی آنها چیست.»
منبع: aromastore.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب