تأثیر صبحانه بر بهبود خلق وخو
به گزارش آروما، مصرف منظم صبحانه به علت اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه های سنی سفارش می شود.
به گزارش آروما به نقل از ایسنا، سلامت روان یکی از اصلی ترین مسائل سلامت جهانی است که با چندین بیماری مهم دیگر همچون بیماری های قلبی – عروقی و سکته مغزی در ارتباط می باشد.
مصرف صبحانه بعنوان جزء جدایی ناپذیر از عادات غذایی سالم در نظر گرفته می شود. مصرف منظم صبحانه به علت اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه های سنی سفارش می شود.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعات از آن حکایت می کند که حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان می شود. همینطور اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شده است.
افرادی که صبحانه با ارزش غذایی بالاتر، شامل غلات کامل و محصولات لبنی را مصرف می کردند، امتیاز بالاتر در مورد کیفیت زندگی و امتیاز کمتر در ارتباط با افسردگی و بیماری های روانی در مقایسه با افراد دریافت کننده صبحانه باکیفیت پایین کسب کردند.
در نهایت سفارش به مصرف صبحانه منظم و مغذی شامل غلات کامل و محصولات لبنی و پروتئینی است که در کاهش اختلالات روانی مانند استرس، افسردگی و پریشانی موثر بوده و منجر به بهبود سلامت روان افراد جامعه می شود.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب