محققان پی بردند؛

خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را زیاد می کند

خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را زیاد می کند

به گزارش آروما، فلفل چیلی اغلب به علت خاصیت چربی سوزی و افزایش متابولیسم شناخته می شود. با این وجود، تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف بیشتر فلفل چیلی امکان دارد با خطر بیشتر چاقی همراه باشد.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، فلفل چیلی فلفل تند و خوش طعمی است که در خیلی از غذاها در سراسر دنیا استفاده می شود. آنها متعلق به گونه کپسایسین هستند که شامل فلفل دلمه ای هم می شود.
تحقیقات در مورد کپسایسین، ترکیب فعال زیستی اصلی در فلفل چیلی را به علت فواید سلامتی امیدوارکننده، بخصوص برای سلامت قلب و عروق، برجسته می کند. شواهد نشان داده است که این پتانسیل به مدیریت چاقی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی کمک می نماید.
با این حال، چندین مطالعه مشاهده ای در مقیاس بزرگ، همچون یک مطالعه جامع انجام شده در روستاهای چین، ارتباط قابل توجهی را بین دفعات مصرف غذاهای تند و چاقی کلی نشان داده اند.
برای بررسی این موضوع، مطالعه ای ارتباط بین مصرف فلفل چیلی و خطر چاقی را در آمریکایی ها بررسی کرد.
مشابه سایر مطالعات مشاهده ای، مطالعه جدید نشان داد که مصرف مکرر فلفل چیلی با شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر و خطر چاقی، بخصوص در زنان و بزرگسالان بالای ۶۰ سال مرتبط می باشد.
علیرغم یافته های متناقض در مورد نقش فلفل چیلی در چاقی تا به امروز، کارشناسان توضیحات بالقوه ای را برای نتایج متناقض عرضه می دهند.
این مطالعه داده های ۶۱۳۸ بزرگسال آمریکایی ۲۰ ساله و بالاتر را در سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ تحلیل و بررسی کرد.
با استفاده از پرسشنامه بسامد غذا، محققان فراوانی مصرف فلفل را در ۱۲ ماه گذشته ارزیابی کردند.
محققان بر مبنای پاسخ ها، شرکت کنندگان را به ۳ گروه تقسیم کردند:
• عدم مصرف فلفل قرمز: صفر بار در ماه (۱۷%)
• مصرف گاه به گاه فلفل قرمز: کمتر از یک مرتبه در هفته (۷۴%)
• مصرف مکرر فلفل قرمز: حداقل یک مرتبه در هفته (۹%)
این مطالعه تفاوت های قابل توجهی را در عوامل جمعیت شناختی و سبک زندگی و همینطور خطر چاقی در میان سه گروه مصرف کننده فلفل قرمز مشخص کرد.
حدود ۳۰ درصد از افرادی که به ندرت فلفل تند می خورند چاق بودند، در مقایسه با تقریبا ۳۵ درصد از مصرف کنندگان گهگاهی فلفل قرمز و نزدیک به ۳۸ درصد از مصرف کنندگان مکرر فلفل چیلی.
تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که به صورت متوسط، افرادی که مکرر فلفل قرمز مصرف می کنند، شاخص توده بدنی شان ۰.۷۱ واحد بالاتر از افراد غیر مصرف کننده بود.
تجزیه و تحلیل همینطور نشان داد گروهی که بیشترین مصرف فلفل قرمز را داشتند، ۵۵ درصد بیشتر از افراد غیرمصرف کننده در معرض خطر چاقی قرار داشتند.


منبع:

1403/03/25
13:27:50
0.0 / 5
313
تگهای خبر: ارز , بیماری , رنگ , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور