بهفر خبر داد؛
صدور مجوز 14 شرکت دانش بنیان در عرصه غذا
آروما: مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از صدور 14 مورد مجوز شرکت دانش بنیان در عرصه غذا آگاهی داد.
به گزارش آروما به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، در مورد صدور مجوزها و پروانه های بهداشتی حوزه غذا، اظهار داشت: بالاتر از ۲۰۰۰ مورد ثبت منبع خارجی فعال در سامانه تیتک، بالاتر از ۲۲ هزار عدد ثبت مواد اولیه فعال، بالاتر از ۶۶ هزار ترخیص مواد اولیه و پروسه شده و حدود ۲۰ هزار عدد میزان کل ترخیص کالاهای راهبردی و مشمول نمونه برداری در عرصه فراورده های غذایی و آشامیدنی طی سه سال انجام شده است. وی با اشاره به ثبت اظهار برای مجوز فعالیت مشاغل خانگی ۳۸۸ مورد نیز اضافه کرد: در عرصه نظارت بر فرورده های لبنی گوشتی و پروتئینی ۲۵۰ مورد صدور مجوز مصرف، ۱۶۵۰۰ انبار نگهداری مواد غذایی رتبه بندی شده است. مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه نظارت، عنوان کرد: بالاتر از ۲۱ هزار بازرسی از کارخانجات، کارگاه ها، انبارها و دیگر موارد انجام شده است که از این تعداد ۳۲۸۱ مورد بازرسی منجر به کشف شد.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب