رژیم غذایی مناسب دیابتی ها

رژیم غذایی مناسب دیابتی ها

آروما: تحقیقات جدید رژیم غذایی کم کربوهیدرات و حاوی پروتئین بالا را با کاهش سطح کلسترول در افراد دچار دیابت نوع 2 مرتبط می کند.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، افراد دچار دیابت نوع ۲ در معرض خطر بیشتر ابتلاء به کلسترول بالا هستند که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.
از گذشته، رژیم غذایی پر کربوهیدرات و کم چربی برای افراد دچار دیابت نوع ۲ بهترین درنظر گرفته می شد.
در چند سال گذشته، برخی مطالعات نشان داده اند که پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب ممکنست برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ مفید باشد.
یک مطالعه جدید می گوید که جایگزینی برخی کربوهیدرات های غذایی با پروتئین و چربی در رژیم غذایی افراد دچار دیابت نوع ۲ ممکنست به بهبود سطح کلسترول آنها کمک نماید.
افراد دچار دیابت نوع ۲ در معرض خطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی هستند.
مطالعات قبلی همین طور نشان میدهد که افراد دچار دیابت نوع ۲ در معرض خطر ابتلاء به کلسترول بالا هستند که یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.
هم دیابت نوع ۲ و هم کلسترول بالا اغلب با تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی قابل کنترل هستند.
مطالعه جدید نشان داد که ۵۱ درصد از شرکت کنندگان در مطالعه در پی دنبال رژیم غذایی کم کربوهیدرات به بهبود دیابت نوع۲ رسیدند. تحقیقات انتشار یافته گزارش داد که پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات ممکنست عملکرد سلول های بتا را در افراد دچار دیابت نوع ۲ بهبود بخشد و مدیریت بیماری را آسان تر کند.
اکنون، مطالعه جدید بیان می کند که جایگزینی قسمتی از کربوهیدرات های غذایی با پروتئین و چربی در رژیم غذایی افراد دچار دیابت نوع ۲ ممکنست به بهبود سطح کلسترول آنها کمک نماید.
این مطالعه جدید شامل یافته های دو مطالعه مختلف است که در بیمارستان دانشگاه کپنهاگ در دانمارک انجام شده است.
برای هر دو مطالعه، تمام وعده های غذایی برای شرکت کنندگان برای یک رژیم غذایی با پروتئین بالا با کربوهیدرات کم شده یا یک رژیم غذایی دیابت معمولی در یک دوره شش هفته ای ارائه شد.
• رژیم غذایی با پروتئین کم کربوهیدرات: ۳۰٪ کالری از کربوهیدرات ها، ۳۰٪ از پروتئین، و ۴۰٪ از چربی ها.
• رژیم غذایی مرسوم دیابتی ها: ۵۰ درصد کالری از کربوهیدرات ها، ۱۷ درصد از پروتئین و ۳۳ درصد از چربی ها تامین می شود.
محققان دریافتند در صورتیکه وزن در هر دو گروه رژیم غذایی حفظ می شد، افرادی که از رژیم غذایی پروتئین بالا با کربوهیدرات کم شده پیروی می کردند، لیپوپروتئین های غنی از تری گلیسرول (TRLs)، آپولیپوپروتئین B و کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) در انها کم شد.
هنگام تجزیه و تحلیل، کاهش وزن ناشی از پیروی از رژیم غذایی پروتئین بالا با کربوهیدرات کم شده موجب کاهش سطح TRL و LDL و افزایش HDL (کلسترول) شد، در مقایسه با آنهایی که به همان میزان وزن خودرا بدنبال رژیم معمول دیابت از دست دادند.
محققان اشاره میکنند که این تأثیر بدین سبب است که کاهش وزن در هر دو گروه رژیم غذایی بطور مؤثر سطح کلسترول و لیپوپروتئین را بهبود می بخشد، که احیانا بر تأثیر تفاوت های درشت مغذی ها در رژیم های غذایی بیشتر است.


منبع:

1403/10/28
14:15:37
0.0 / 5
311
تگهای خبر: بیماری , دانشگاه , رژیم غذایی , رنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور

آروما: تجربه‌ای لوکس از طعم‌ها و عطرهای بی‌نظیر