وزارت بهداشت:

مردم در خرید خرما دقت کنند

مردم در خرید خرما دقت کنند

آروما: رییس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت، بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در خرید و مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان تاکید کرد.


به گزارش آروما به نقل از وبدا، ایوب بیکی رییس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در این ایام، از مردم خواست برای پیش گیری از بیماریهای ناشی از غذاهای ناسالم، محصولات خوراکی را تنها از مراکز معتبر تهیه کنند. وی بر نظارت های بهداشتی بر کیفیت مواد غذایی، خصوصاً غذاهای پرمصرف مانند زولبیا، بامیه، آش، حلیم و کباب تاکید کرد و از شهروندان خواست از خرید این اقلام از دستفروشان اجتناب کنند. بگفته بیکی، کیفیت روغن های مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه باید مورد توجه قرار گیرد و این محصولات نباید دارای ذرات سوخته یا تغییر رنگ قهوه ای تیره باشند.
وی ادامه داد: کارشناسان بهداشت محیط بر کیفیت روغن های مصرفی در مراکز تهیه این محصولات نظارت می کنند. وی همین طور بر استفاده از ظروف مناسب تاکید کرد و اظهار داشت: ظروف یکبار مصرف پلی استایرن برای غذاهای داغ مناسب نیستند. مردم باید از ظروف آلومینیومی یا گیاهی بهره گیرند و اطمینان یابند که جعبه های شیرینی دارای مجوز استاندارد باشند. رعایت اصول صحیح نگهداری مواد غذایی نیز از دیگر نکات مورد تاکید وزارت بهداشت است. طبق دستورالعمل های بهداشتی، غذاهای پخته شده نباید بالاتر از دو ساعت در دمای محیط باقی بمانند و در صورت نگهداری باید در دمای کمتر از ۵ درجه سانتی گراد (یخچال) یا بیش از ۶۰ درجه سانتی گراد (گرم کن) قرار گیرند. رییس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت در ادامه بر اهمیت سالم سازی میوه و سبزیجات تاکید کرد و اظهار داشت: برای پیش گیری از بیماریهای میکروبی و انگلی، شهروندان باید از مواد گندزدای دارای مجوز بهداشتی و مطابق دستورالعمل بهره گیرند. وی همین طور بر بررسی برچسب مواد غذایی بسته بندی شده هنگام خرید تاکید کرد و اضافه کرد: پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضا، و سلامت بسته بندی از مواردی است که باید به آن توجه گردد. علاوه بر این، مردم باید از خرید مواد غذایی روباز و آماده مصرف که بدون پوشش بهداشتی عرضه می شود اجتناب کنند. بیکی درباب خرید خرما و رطب نیز هشدار داد و اظهار داشت: خرما نباید علایم فساد یا بوی ترش شدگی داشته باشد و پیش از مصرف باید به خوبی شسته شود. او در آخر از هموطنان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مانند عدم رعایت اصول بهداشت فردی و محیطی یا عرضه مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، موضوع را به سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.


منبع:

1403/12/21
12:41:25
0.0 / 5
19
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیماری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور

آروما: تجربه‌ای لوکس از طعم‌ها و عطرهای بی‌نظیر