تاكید مجدد محققان؛
مصرف غذاهای فرآوری شده خطر سرطان را بالا می برد
آروما: خطرات مصرف غذاهای فرآوری شده هر روز عنوان می گردد. اما متاسفانه حقیقتی كه تغییر نمی كند این است كه مصرف این نوع غذاها همچنان در سراسر جهان رو به افزایش است.
به گزارش آروما به نقل از مهر، محققان اخطار می دهند افزایش پرسرعت مصرف غذاهای فوق فرآوری شده آغازگر افزایش موج سرطان در دهه های آتی خواهد بود.
مواد خوراكی فوق فرآوری شده شامل كالاها و اسنك های بسته بندی شده، نوشابه های گازدار، غلات شیرین، غذاهای آماده و محصولات گوشتی فرآوری شده هستند كه عمدتاً حاوی مقادیر بالا قند، چربی و نمك و فاقد ویتامین و فیبر هستند.
برآوردها نشان داده است این موع مواد خوراكی بالغ بر ۵۰ درصد كل مصرف انرژی روزانه را در چندین كشور پیشرفته شامل می شوند.
تیمی از محققان برزیلی و فرانسوی رابطه احتمالی بین مصرف غذاهای فوق فرآوری شده و ریسك كلی سرطان و همینطور سرطان های سینه، پروستات و روده (كلوركتال) را بررسی كردند.
این داده ها مبتنی بر ۱۰۴، ۹۸۰ فرد بزرگسال سالم فرانسوی (۲۲ درصد مرد و ۷۸ درصد زن) با میانگین سنی ۴۳ سال بودند. این شركت كنندگان به پرسشنامه های آنلاین كه برای برآورد مصرف ۳۳۰۰ نوع غذای متفاوت طراحی شده بود پاسخ دادند.
بررسی این پاسخ ها و گزارشات پزشكی این افراد در طول مدت ۵ سال نشان داد ۱۰ درصد افزایش در نسبت وجود مواد خوراكی فرآوری شده در رژیم غذایی با افزایش ۱۲ درصدی ریسك كلی سرطان و ۱۱ درصد افزایش مبتلا شدن به سرطان سینه مرتبط می باشد. در این مورد هیچ رابطه قابل توجهی در مورد سرطان های پروستات و كلوركتال یافت نشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب