نان، پنیر و دوغ بیشترین میزان نمك را به سبد غذایی ایرانیان وارد می كنند
آروما: رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اظهار داشت: نان، پنیر و دوغ بیشترین مقدار نمك را به سبد غذایی ایرانیان وارد می كنند.
به گزارش آروما به نقل از ایسنا، دكتر هدایت حسینی به مناسبت پویش ملی كنترل فشار خون در كشور اعلام نمود: مطالعات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور درباب عوامل غذایی موثر بر افزایش فشار خون ناشی از دریافت نمك نشان داده است نان، پنیر و دوغ بیشترین سهم در دریافت نمك نهفته بوسیله مواد غذایی را در سبد غذایی ایرانیان دارند.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اضافه كرد: حدود ۵۳ درصد از نمك دریافتی روزانه سبد غذایی ایرانیان بوسیله نمك افزوده شده به غذا و ۱۲.۵ درصد بوسیله نان، ۵.۳ درصد بوسیله پنیر و ۴.۷ درصد بوسیله دوغ، وارد سبد غذایی روزانه در كشور می شود.
بنابر اعلام وبدا، دكتر حسینی درانتها اظهار داشت: با عنایت به آنكه سرانه مصرف نمك طعام روزانه دریافتی در ایران بیشتر از دو برابر مقدار سفارش شده توسط مراجع علمی بین المللی است؛ به منظور پیشگیری و كنترل پر فشاری خون سفارش می شود از افزودن نمك به غذا بوسیله نمكدان در منزل پرهیز شود و تا حد امكان از محصولات لبنی و نان كم نمك استفاده گردد.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب