محققان سوئدی پی بردند؛

قهوه سبب كاهش خطر مبتلاشدن به ام اس می شود

قهوه سبب كاهش خطر مبتلاشدن به ام اس می شود

آروما: پژوهشگران دریافتند مصرف قهوه به كاهش خطر مبتلاشدن به بیماری ام اس می انجامد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، پژوهش های پیشین نشان داده بود كه مصرف قهوه به كاهش خطر بیماری های پاركیسنون و آلزایمر می انجامد. این دفعه پژوهشگران به سراغ نقش قهوه در كاهش خطر بروز ام. اس رفته و به یافته های جالبی رسیدند. پژوهشگران به بررسی دوباره مطالعه ای كه بر روی ۱۶۲۹ فرد مبتلا به ام. اس و ۲۸۰۷ فرد سالم در سوئد و نیز مطالعه ای دیگر بر روی ۱۱۵۹ فرد مبتلا به این بیماری و ۱۱۷۲ فرد سالم در ایالات متحده پرداختند. در این مطالعات، میزان مصرف قهوه در بین افراد مبتلا به ام. اس یك و پنج سال قبل از بروز علایم این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. البته در پژوهش مربوط به سوئد، ده سال قبل از بیماری نیز مورد بررسی قرار گرفته بود. این میزان با مصرف قهوه توسط افرادی كه به ام. اس گرفتار نمی شدند مقایسه شد. مطالعه انجام شده در سوئد نشان داد كه احتمال مبتلاشدن به این بیماری در افرادی كه قهوه نمی خوردند از احتمال بروز این بیماری در افرادی كه حداقل شش فنجان قهوه در روز مصرف می كردند بیشتر بود. همین طور مصرف قهوه بین ۵ تا ۱۰ سال قبل از بروز علایم بیماری نیز اثرات مثبتی داشت. در مطالعه آمریكایی نیز مشخص شد احتمال مبتلاشدن به ام. اس در افرادی كه قهوه نمی نوشیدند، یك و نیم برابر بیشتر از كسانی كه از یك سال قبل از بروز علایم، چهار فنجان (یا بیشتر) قهوه می نوشیدند بود.


منبع:

1398/04/06
10:55:57
5.0 / 5
4928
تگهای خبر: بیماری , رنگ , قهوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور