تحقیقات نشان می دهد؛
ماده غذایی كولین به مقابله با آلزایمر كمك می نماید
آروما: پژوهشگران دریافتند ماده مغذی كولین دارای قابلیت پیش گیری از بیماری آلزایمر است.
به گزارش آروما به نقل از مهر، «رامون ولازكوز»، سرپرست تیم تحقیق از موسسه تحقیقاتی بیماری های عصبی بانر آمریكا، در این زمینه می گوید: «مطالعه ما بر روی موش های نر مبتلا به علایم شبه آلزایمر نشان داده است مكمل غذایی كولین در طولانی مدت پرفایده است.»
محققان دریافتند تاثیرات مفید كولین در طول زندگی سبب كاهش فعالیت میكروگلیا می شود. میكروگلیا، سلول های ویژه ای هستند كه مغز را از بقایای مضر بجامانده خلاص می كنند.
كاهش مشهود در میكروگلیا در رابطه با بیماری كه در انواع بیماری های فساد عصبی وجود دارد، می تواند دریچه ای بر روی تحقیقات جدید باشد و روش های را برای درمان طیف وسیعی از اختلالات نظیر بیماری ام اس و پاركینسون، عرضه نماید.
كولین به دو طریق از مغز در مقابل آلزایمر محافظت می كند. اول اینكه كولین مانع تولید پلاك های آمیلوئیدبتا می شود. پلاك های آمیلوئیدبتا عامل بیماری زا اصلی در بیماری آلزایمر است.
دوم اینكه، مكمل كولین سبب كاهش فعالیت میكروگلیا می شود. فعالیت بیش از اندازه میكروگلیا سبب التهاب مغز شده و درنهایت منجر به مرگ نورونی كه در عملكرد شناختی نقش دارد، می شود.
گفتنی است كاهش فعالیت میكروگلیا حاصل تغییر در دو گیرنده اصلی موسوم به استیل كولین نیكوتین آلفا7 و گیرنده زیگما-1 است.
كولین در انواع مواد غذایی نظیر جگر مرغ، تخم مرغ، گوشت گوساله، جوانه گندم، شیر و كلم بروكسل (كلم فندقی) یافت می شود.
ماده غذایی كولین بسیار برای عملكرد مغز مهم می باشد. بدن انسان از كولین برای تولید استیل كولین، انتقال دهنده عصبی مسئول در عملكرد حافظه، كنترل عضلات و رفتار استفاده می نماید.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب