انجمن قلب آمریكا اعلام كرد؛

تاثیر فلفل قرمز تند در كاهش مرگ و میرهای قلبی

تاثیر فلفل قرمز تند در كاهش مرگ و میرهای قلبی

آروما: طبق نتایج چهار مطالعه بین المللی، مصرف فلفل قرمز تند ریسك احتمالی مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی را تا 26 درصد می كاهد.



به گزارش آروما به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران، مصرف فلفل قرمز تند با کاهش ۲۵ درصدی مرگ به هر علتی و کاهش ۲۳ درصدی مرگ های سرطانی مرتبط می باشد.
طبق گزارش مقدماتی انجمن قلب آمریکا، افرادی که فلفل قرمز تند مصرف می کنند عمر طولانی تری دارند و با کاهش قابل توجه ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی یا سرطان مواجهند.
مطالعات قبلی نشان داده اند که مصرف فلفل قرمز تند دارای خواص ضدالتهابی، ضداکسایشی، ضدسرطانی و تنظیم کننده گلوکز خون است. این تأثیرات ناشی از وجود ماده ای موسوم به کپسایسین است.
برای تجزیه و تحلیل اثرات فلفل تند بر مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی، پژوهشگران چهار مطالعه بزرگ را که شامل داده های مربوط به مصرف فلفل قرمز شرکت کنندگان بود، بررسی کردند.
گزارشات مربوط به بیش از ۵۷۰ هزار نفر در کشورهای ایالات متحده، ایتالیا، چین و ایران بود. در مقایسه افرادی که به ندرت فلفل قرمز مصرف می کردند یا اصلاً فلفل مصرف نمی کردند، افرادی که فلفل قرمز مصرف می کردند با نتایج زیر مواجه بودند:
- کاهش ۲۶ درصدی در ارتباط با مرگ و میرهای قلبی عروقی؛
- کاهش ۲۳ درصدی در ارتباط با مرگ و میرهای سرطانی؛ و
- کاهش ۲۵ درصدی در ارتباط با مرگ و میر به هر علت.
«بو ژو»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما از ارتباط مصرف منظم فلفل قرمز با کاهش خطر مرگ ناش از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان شگفت زده شدیم. این یافته ها تأیید می کند که شاخصهای رژیمی نقش مهمی در سلامت عمومی بدن دارند.»
وی در ادامه می افزاید: «هنوز دلیل این مساله معین نیست و باید مطالعات بیشتری در جهت تأیید نتایج مقدماتی صورت گیرد.»


منبع:

1399/08/28
14:04:18
5.0 / 5
1795
تگهای خبر: بیماری , رنگ , سلامت , قلب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور