انجمن قلب آمریكا اعلام كرد؛

تأثیر مصرف میوه و سبزیجات باعث افزایش طول عمر می شود

تأثیر مصرف میوه و سبزیجات باعث افزایش طول عمر می شود

بررسی داده های حدود 2 میلیون نفر در جهان نشان داده است که مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش خطر مرگ در زنان و مردان مرتبط می باشد.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات در روز که به شکل ۲ وعده میوه و ۳ وعده سبزیجات مصرف شود، امکان دارد مقدار و ترکیب بهینه ای برای افزایش طول عمر باشد.
رژیم های غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات به کاهش خطر ابتلاء به بیماری های مزمن که از علل اصلی مرگ و میر همچون بیماری های قلبی عروقی و سرطان هستند، کمک می کنند.
«دانگ وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در اینباره می گوید: «گروه هایی مانند انجمن قلب آمریکا روزانه مصرف چهار تا پنج وعده از میوه ها و سبزیجات را سفارش می کنند.»
وانگ و همکارانش داده های حاصل از دو مطالعه را تجزیه و تحلیل کردند که شامل بیشتر از ۱۰۰۰۰۰ بزرگسال بود و تا ۳۰ سال این افراد تحت پیگیری بودند. هر دو مجموعه داده شامل اطلاعات دقیق غذایی بود که به صورت مرتب هر دو تا چهار سال جمع آوری شده بود. برای این تجزیه و تحلیل، محققان همینطور داده ها را در مورد مصرف میوه و سبزیجات و مرگ ناشی از ۲۶ مطالعه که شامل حدود ۱.۹ میلیون شرکت کننده از ۲۹ کشور در آمریکای شمالی و جنوبی، اروپا، آسیا، آفریقا و استرالیا بود، جمع کردند.
نتایج بررسی ها نشان داد که مصرف حدود ۵ وعده میوه و سبزیجات در روز با کمترین خطر مرگ همراه می باشد. خوردن بیشتر از پنج وعده با فواید بیشتر همراه نبود. همینطور خوردن روزانه حدود دو وعده میوه و سه وعده سبزیجات با بیشترین طول عمر مرتبط بود.
در مقایسه با افرادی که روزانه ۲ وعده میوه و سبزیجات مصرف می کردند، شرکت کنندگانی که روزانه ۵ وعده میوه و سبزیجات مصرف می کردند ۱۳ درصد کمتر با خطر مرگ از هر نظر روبرو بودند. همینطور ۱۲٪ کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی، همچون بیماری های قلبی و سکته مغزی؛ ۱۰٪ کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان؛ و ۳۵٪ کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های تنفسی، مانند بیماری انسدادی مزمن ریوی مشاهده شد.
نتایج نشان داد همه مواد خوراکی که امکان دارد جزو میوه و سبزیجات در نظر گرفته شوند فواید یکسانی ندارند. بعنوان مثال سبزیجات نشاسته ای، مانند نخود و ذرت، آب میوه ها و سیب زمینی با کاهش خطر مرگ ناشی از همه علل یا بیماری های مزمن خاص ارتباط ندارند.
از طرف دیگر، سبزیجات پهن برگ سبز، همچون اسفناج، کاهو و کلم پیچ و میوه و سبزیجات غنی از بتاکاروتن و ویتامین C، مانند مرکبات، توت ها و هویج این فواید را نشان دادند.


منبع:

1400/01/02
13:46:39
0.0 / 5
1407
تگهای خبر: بیماری , دانشگاه , رنگ , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور