یك متخصص تغذیه بیان كرد؛
تغذیه سالم در ایام گرم سال
یک متخصص تغذیه در مورد تغذیه سالم در ایام گرم سال، اظهار داشت: در ایام گرم مسمومیت های غذایی بیشتر از قبل است، ازاین رو نسبت به بهداشت مواد غذایی توجه ویژه ای باید داشت.
محمد حاجی فرجی در مورد تغذیه مناسب در روزهایی با آب و هوای گرم در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: در روزهایی که هوا به اصلاح گرم است عمده ترین مشکلی که در بحث تغذیه ای با آن روبه رو هستیم مساله فساد مواد غذایی با آلودگی های ویروسی، باکتریایی و قارچی است که بسیار افزایش می یابد.»
این متخصص تغذیه اضافه کرد: خوشبختانه سال جاری بحث سفرها به علت شیوع کرونا کمتر به چشم می خورد اما بازهم هستند افرادی که در ایام گرم تر مبادرت به سفر رفتن می کنند در این خصوص باید این افراد توجه بیشتری نسبت به مصرف غذا بخصوص ممنوعیت غذاهای کنسرو شده توجه ویژه ای داشته باشند.
وی بیان نمود: عدم رعایت بهداشت و صرف غذا در مکان های نامناسب که منجر به تولید سم در غذاها می شوند می توانند مسمومیت غذایی را به دنبال داشته باشند گفتنی است؛ در این زمان مصرف آنتی بیوتیک ها هیچ گونه کمکی به فرد نخواهد کرد اما مصرف مایعات گرم مناسب سفارش می شود.
فرجی ضمن اشاره به این که ظاهر مناسب غذا در خصوص سالم بودن آن نیست اظهار داشت: ظاهر غذا نشانه سالم بودن آن نیست ازاین رو احتمال مسمومیت غذایی وجود دارد اما یکی دیگر از نکات مهم در ایام گرم مصرف آب به میزان مناسب و کافی برای بدن است که در مورد سفارش می شود در بیرون از منزل از آب های معدنی مرغوب استفاده گردد.
این متخصص تغذیه اظهار نمود: در مورد مصرف میوه و سبزیجات هم باید دقت شود که در سبزیجات بحث آلودگی های انگلی و قارچی مطرح است ازاین رو باید نسبت به بهداشت سبزیجات توجه ویژه ای داشت همینطور در مورد میوه ها درصورتیکه بدون پوست مصرف شوند بسیار بهتر و سالم تر است.
وی ضمن اشاره به این که در ایام گرم آلودگی مواد غذایی بالاست خاطرنشان کرد: مصرف مواد لبنی در ایام گرم به علت نقل و انتقال در معرض خرابی و فاسد شدن هستند بنابراین در زمان مصرف افراد باید به تاریخ مصرف این مواد دقت بیشتری داشته باشند همینطور در ایام گرم از صرف غذاهای تند و شور پرهیز شود و افراد تلاش کنند بهداشت مواد غذایی را به خوبی حفظ کنند.
فرجی در آخر تصریح کرد: افراد باید بدانند در صورت مسمومیت غذایی و بروز مشکلاتی مانند اسهال و استفراغ با عنایت به شیوع کرونا سبب ضعف جسمانی شده که پیش زمینه ابتلاء به این ویروس می باشد پس تا زمانی که این ویروس وجود دارد و موارد ابتلاء به آن هم در بیشترین حالت قرار دارد باید نسبت به تغذیه سالم و رعایت بهداشت مواد غذایی توجه ویژه ای داشته باشند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب