محققان پی بردند؛
مصرف سلنیوم و منگنز در حاملگی و حفاظت از نوزاد در مقابل فشارخون
آروما: برمبنای یک مطالعه جدید، کودکانی که در دوران حاملگی مادران در معرض میزان بالاتری از مواد معدنی کمیاب منگنز و سلنیوم بودند، در دوران کودکی کمتر در معرض فشار خون بالا قرار داشتند.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران سطح فلزات سمی و مواد معدنی کمیاب را در نمونه های خون ۱۲۰۰ زن که بین سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۱۳ زایمان کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. آنها دریافتند که مقادیر بالاتر سلنیوم یا منگنز در خون مادران با پایین بودن فشار خون در کودکان آنها در ویزیت های کلینیکی ۳ تا ۱۵ سال بعدشان ارتباط داشت.
«نوئل مولر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده بلومبرگ، در این زمینه می گوید: «این نتایج نشان میدهد که سطح سالم سلنیوم و منگنز در رژیم های غذایی مادران در دوران حاملگی ممکنست فرزندان آنها را در مقابل فشار خون بالا محافظت کند.»
وی در ادامه می افزاید: «این کار اهمیت تغذیه و قرار گرفتن در معرض محیط رحمی را برای سلامت قلب و عروق کودک برجسته می کند و با ادامه تحقیقات بیشتر، در نهایت می تواند منجر به به روزرسانی دستورالعمل های تغذیه ای و قوانین زیست محیطی با هدف جلوگیری از بیماری شود.»
فشارخون بالا یکی از با اهمیت ترین شاخصهای پرخطر قابل اصلاح برای سایر بیماریهای ناتوان کننده و کشنده همچون بیماریهای قلبی، سکته مغزی، نارسایی کلیه و بیماری آلزایمر است. فشارخون بالا به مفهوم فشار خون سیستولیک بالاتر از ۱۳۰ میلی متر جیوه یا فشار خون دیاستولیک بالای ۸۰ میلی متر جیوه است.
منگنز و سلنیوم خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و در انواع غذاها همچون آجیل و غلات، سبزیجات پهن برگ، ماهی و صدف یافت می شوند.
منبع: aromastore.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب