بیماران كرونایی بخوانند؛

۲۰ نکته طلایی برای بهبود کووید ۱۹

۲۰ نکته طلایی برای بهبود کووید ۱۹

آروما: تغذیه دوران کرونا از اهمیت خاصی در بهبود بیماران برخوردارست که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹، ۲۰ نکته کلیدی تغذیه در نظر گرفته است که اگر به درستی رعایت شود، می تواند از شدت بیماری بکاهد. ۱- مصرف آب را فراموش نکنید حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید. ۲- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و…، ممنوع می باشد. ۳ فقط غذاهای آب پز شده در این دوران مصرف کنید. ۴- دریافت غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ، انواع گوشت و کره بادام زمینی بدون شکر را افزایش دهید. ۵- هر روز یک عدد تخم مرغ آب پز شده که کاملاً پخت شده است مصرف کنید. ۶- مصرف شکر و قند را محدود کنید. ۷- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوری شده و فست فودها ممنوع می باشد. ۸- مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید. ۹- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع می باشد. ۱۰- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک هر روز در کنار وعده های غذایی مصرف شود. ۱۱- مواد غذایی محرک مانند برخی ادویه های تند مثل فلفل را از غذاهای خود حذف کنید. ۱۲- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید. ۱۳- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو را می توانید هر روز بصورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.۱۴- مکمل های ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید. هفته ای یک مکمل ویتامین ۵۰ هزار واحدی از زمان شروع علایم تا یک ماه پس از اتمام علایم، مکمل روی ۷۵ تا ۱۰۰ میلی گرم و مکمل ویتامین C با دوز ۱۰۰۰ میلی گرم بصورت روزانه تا دو هفته پس از اتمام علایم مصرف شود. 15- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و... در سوپ، آش و ماست بصورت روزانه مصرف کنید. ۱۶- از مصرف غذاهای دیر هضم حاوی پنیر پیتزا، ماکارونی و قارچ خودداری کنید. ۱۷- در صورت اسهال مصرف مکمل ویتامین C تا برطرف شدن این مشکل ممنوع می باشد. در صورت اسهال از کته هویج با کمی روغن و نمک به اندازه به همراه ماست پروبیوتیک مصرف کنید.۱۸- از میوه های حاوی ویتامین A مثل موز، انبه، طالبی مصرف کنید. ۱۹- در کنار غذاهای خود از لیمو ترش استفاده کنید. ۲۰- مصرف قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ ممنوع می باشد.


منبع:

1400/06/01
08:27:42
0.0 / 5
1052
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پروبیوتیك , چای
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور