بررسی ها نشان می دهد؛
دارچین در بهبود یادگیری و حافظه موثر است
آروما: نتایج یک پژوهش نشان میدهد که دارچین ممکنست بر یادگیری و حافظه تأثیر مثبت بگذارد، اما تحقیقات بیشتری دراین زمینه لازم است.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، پژوهشگران در این مطالعه به بررسی ۴۰ مطالعه در مورد چگونگی تأثیر دارچین بر عملکرد شناختی پرداختند.
آنها دریافتند که مصرف دارچین ممکنست یادگیری و حافظه را بهبود بخشد.
مطالعات نشان میدهد که دارچین دارای فواید شناختی و خواص ضد التهابی، ضد سرطانی و تعدیل کننده سیستم ایمنی است.
برخی مطالعات نشان می دهد که دارچین بطور بالقوه دارای اثرات محافظت کننده عصبی، همچون در مقابل بیماری آلزایمر است.
به عنوان مثال، ترکیبی در دارچین موسوم به سینامالدئید وجود دارد که از تجمع پلاک های آمیلوئید بتا در مغز جلوگیری می کند که یکی از نشانه های کلیدی آلزایمر است.
اخیراً پژوهشگران با متاآنالیز ۴۰ مطالعه، به بررسی اثرات دارچین بر عملکرد شناختی پرداختند.
آنها دریافتند که دارچین بطور قابل توجهی عملکرد شناختی را که در قالب یادگیری و حافظه توصیف می شود، بهبود می بخشد.
برای شروع، پژوهشگران مطالعات مربوط به عصاره یا پودر دارچین را تحلیل و بررسی کردند.
در یک مطالعه بالینی، پژوهشگران دریافتند که جویدن آدامس دارچین به مدت ۴۰ روز بر حافظه نوجوانان تأثیر مثبت دارد. با این وجود، مطالعه بالینی دیگر، هیچ تغییر قابل توجهی در حافظه هنگام مصرف خوراکی گزارش نکرد.
اکثر مطالعات آزمایشگاهی نشان دادند که دارچین بر یادگیری و حافظه تأثیر مثبت دارد. با این وجود، یک مطالعه نشان داد که دارچین موجب کاهش یادگیری و حافظه کوتاه می شود.
در همین حال، یک مطالعه دیگر نشان داد که عصاره متانولی حاصل از پوست دارچین می تواند تولید آمیلوئید بتا را مهار کند.
سپس، پژوهشگران اجزای دارچین مانند اوژنول، اسید سینامیک و سینامالدئید را بررسی کردند.
آنها دریافتند که اوژنول به سبب خواص آنتی اکسیدانی و توانایی آن در مهار پلاک های آمیلوئید، دارای اثرات محافظتی شناختی است.
آنها همین طور دریافتند که ترکیباتی به نام سینامالدئید و ترانس سینامالدئید دارای اثرات ضد مرگ سلولی و اثرات ضد التهابی هستند که از اختلالات شناختی در مدلهای حیوانی محافظت می کنند.
محققان خاطرنشان کردند که نتایج آنها وابسته به دوز نبود، به این معنا که هم دوز کم و هم دوز زیاد دارچین اثرات مثبتی را به همراه داشت.
دارچین دو نوع دارد: سیلان و کاسیا. هر دو می توانند مکمل های سالمی در رژیم غذایی فرد باشند، با این وجود، دارچین کاسیا حاوی سمی است که اگر زیاد از آن بخورید می تواند مضر باشد.
محققان هشدار می دهند مصرف مقادیر زیاد دارچین کاسیا می تواند به عملکرد کبد لطمه برساند، خطر ابتلاء به سرطان ریه، کبد و کلیه، تداخلات دارویی را به سبب مقادیر بالای کومارین افزایش دهد. همچنین، خوردن بیش از اندازه دارچین از هر نوع یک دفعه موجب سرفه و مشکل در تنفس می شود برای اینکه بافت بسیار ظریف ادویه می تواند در واکوئل های ریه گیر کند که این مسئله برای افراد مبتلا به آسم نگران کننده است.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب