مطالعات نشان می دهد؛
ترکیبات موجود در شکلات و انواع توت به تقویت حافظه کمک می کند
به گزارش آروما، یک مطالعه جدید نشان داده است که احتمالا با افزایش سن بخشی از حافظه و توانایی های فکری از بین می روند، اما مواد مغذی به نام فلاوانول ها امکان دارد به پیشگیری از این زوال کمک نماید.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان می گویند دریافت نکردن فلاوانول های کافی- ترکیبات طبیعی موجود در میوه ها، سبزیجات و حتی شکلات- می تواند منجر به کاهش حافظه در رابطه با افزایش سن شود.
این تحقیق ۱۵ ساله نشان داده است فلاوانول ها برای شکنج دندانه دار، ناحیه ای در هیپوکامپ مغز که برای حافظه حیاتی می باشد، مفید هستند.
دکتر «اسکات اسمال»، استاد عصب شناسی و مدیر مرکز تحقیقات بیماری آلزایمر در دانشگاه کلمبیا نیویورک، اظهار داشت: «این نخستین بار است که می توانیم نتیجه بگیریم که فلاوانول ها بعنوان یک ماده مغذی برای مغز درحال پیری خوب عمل می کنند. ما در این مطالعه نشان می دهیم، کمبود فلاوانول ها سبب کاهش حافظه در رابطه با افزایش سن شما می شود.»
اسمال اظهار داشت: «ممکن است همانطور که نوزادان برای مغز درحال رشد خود به مواد مغذی خاصی نیاز دارند، مغز سالمندان هم به مواد مغذی خاصی برای سلامتی مطلوب نیاز داشته باشد.»
او تصریح کرد: «اکنون که مردم عمر طولانی تری دارند، دانشمندان به دنبال مجموعه ای از سفارش های مواد مغذی هستند که برای بدن و مغز درحال پیری مفید باشد.»
علاوه بر انواع توت ها و شکلات تلخ، سایر غذاهای حاوی فلاوانول عبارتند از سیب، انگور، مرکبات، کاکائو و چای سبز. به قول وزارت کشاورزی ایالات متحده، منابع گیاهی خوب فلاوانول ها پیاز، فلفل تند، کلم پیچ، کلم بروکلی، و اسفناج هستند.
تحقیقات قبلی روی موش ها نشان داد که ماده خاصی در فلاوانول ها به نام «اپی کاتچین» وجود دارد که رشد نورون ها و عروق خونی را زیاد می کند و حافظه را بهبود می بخشد.
با این حال، محققان خاطرنشان کردند که فلاوانول ها فقط حافظه تحت کنترل هیپوکامپ و نه سایر مناطق مغز را بهبود می بخشند.
در مطالعات تحقیقاتی نشان داده شده است که مصرف غذاهای سرشار از فلاوانول به نفع سلامتی بوده و باعث کاهش خطر ابتلاء به بیماری های مزمن در ارتباط با مغز، قلب و سایر اندام ها می شود.
منبع: آروما
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب