رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛

عوارض زیاده روی در مصرف نمک

عوارض زیاده روی در مصرف نمک

آروما: رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از مصرف زیاد نمک به عنوان یکی از عوامل موثر در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی نام برد.


به گزارش آروما به نقل از مهر، فرشته فزونی، ضمن اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن به عنوان یکی از عوامل تاثیر گذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، گفت: طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چایخوری) و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی و عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است. به نقل از ایشان، این میزان نمک شامل نمک های پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و…، هم می شود که باید مورد توجه قرار گیرد. فزونی اشاره کرد: اگر مقدار نمک افزوده شده به غذا به تدریج کاهش پیدا کند در مدت چند هفته ذائقه افراد به غذای کم نمک عادت می کند. رییس گروه تغذیه و دارویی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به شروع سال تحصیلی جدید به والدین سفارش کرد از غذاهای تهیه شده در منزل و تنقلات سالم شامل میوه، آجیل خام و بدون نمک، ساندویچ های خانگی به عنوان میان وعده کودکان و نوجوانان استفاده نمایند و فرزندان خویش را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهند.
 

1402/07/08
15:20:14
0.0 / 5
401
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , چای
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور