به گزارش آروما، خراسان رضوی مصرف میوه ها و سبزیجات سلامت کلی روده را بهبود می بخشد.
به نقل از ارث، بدن انسان اکوسیستم پیچیده ای دارد که میزبان تریلیون ها باکتری است و به طور قابل توجهی بر رفاه ما تاثیر می گذارند. تنوع این جامعه از میکروارگانیسم ها خصوصاً در روده ما، نقشی اساسی در سلامت کلی ما ایفا می کند با این حال، منابعی که به این تنوع کمک می کنند مدت هاست مبحث کنجکاوی و تحقیق علمی بوده است.
تحقیقات بر اهمیت انتقال میکروبیوم های مادر به نوزادان در هنگام تولد و بوسیله شیردهی تاکید کرده است. با این حال، مبحث به همین جا متوقف نمی شود به جهت اینکه پژوهشگران همچنان به کشف منابع بیشتری که به تنوع باکتریایی ما کمک می نماید، ادامه می دهند.
این تحقیق بر روی میکروارگانیسم های مشتق شده از مواد گیاهی، خصوصاً میوه ها و سبزیجات متمرکز شد و یافته های این مطالعه ارتباط مستقیمی بین محتوای گیاهی رژیم غذایی ما و ترکیب جامعه باکتریایی روده ما را نشان میدهد.
مصرف مکرر میوه و سبزیجات تاثیر قابل توجهی در افزایش جمعیت باکتری های در ارتباط با میوه و سبزیجات در روده انسان دارد. به طور قابل توجهی، اوایل کودکی بعنوان یک دوره حیاتی برای این باکتری های در ارتباط با گیاهان در روده ظاهر می شود. این کشف به نتایج طولانی مدت سلامتی برمبنای عادات غذایی شکل گرفته در سال های اولیه زندگی اشاره دارد.
نتایج این تحقیق برای بخش های مختلف ازجمله کشاورزی، تولید موادغذایی و مراقبت های بهداشتی است و به طور کلی، تغذیه شخصی به طور بالقوه می تواند رابطه ما با غذا و تندرستی را متحول کند.
یافته های مطالعه فعلی در مجله Gut Microbes انتشار یافته است.
منبع: آروما