این مواد غذایی آلرژی بهاری را کاهش می دهد
آروما: آلرژی فصلی که در فصل بهار بیشتر شایع است، زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بیش از اندازه به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان دهد و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد شود.
به گزارش آروما به نقل از ایسنا، تغییرات سبک غذایی گاهی ممکنست به کاهش مشکلات تنفسی و کنترل آلرژی کمک نماید. افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی سبب کاستن علائم مثل آبریزش بینی و چشم می شود که همچون این مواد غذایی می توان به زنجبیل، مرکبات، زردچوبه، گوجه فرنگی، ماهی سالمون وماهی های چرب و پیاز اشاره نمود.
به طور مثال زنجبیل به کاستن علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک می نماید، بدین سبب چای زنجبیلی می تواند گزینه مناسبی برای این فصل و کنترل علایم آلرژی باشد.
در طول فصل آلرژی می توان از مرکباتی همچون پرتقال، گریپ فروت، لیوم و لیموترش نیز استفاده نمود. استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد نیز می توانند گزینه خوبی باشند. ماده فعال زردچوبه نیز که ضد التهاب شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می شود.
بااینکه هر وقت از ویتامین ث حرف می زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می آید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می شود. لیکوپن در زمان پخت آسان تر در بدن جذب می شود بدین سبب برای تقویت بیشتر می توان گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب نمود.
نکته مهم دیگر این است که امگا ۳ در ماهی می تواند مقاومت افراد را در مقابل آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا۳ به کاهش باریک شدن راه های هوایی کمک می نماید.
بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، پیاز نیز به عنوان عنصر اصلی طبخ هر غذایی و حتی بسیاری ازسالادها همچون سالاد شیرازی اهمیت بالایی دارد و کورستین موجود در این ماده غذایی به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل می کند و علائم آلرژی فصلی را کم می کند. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و بعد از آن پیاز سفید و پیازچه چنین ارزش غذایی را دارند. پخت و پز محتوای کورستین پیاز را می کاهد بدین سبب برای تاثیر حداکثری، خام مصرف شود.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب