توصیه محققان؛

این مکمل ها به جلوگیری از سرطان کمک می کنند

این مکمل ها به جلوگیری از سرطان کمک می کنند

به گزارش آروما، یک مطالعه جدید ادعا می کند که اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 موجود در مکمل های روغن ماهی امکان دارد به حفاظت از افراد در مقابل سرطان کمک نماید.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران دریافتند شرکت کنندگان در مطالعه با سطوح بالاتر امگا ۳ با میزان کمتر ابتلاء به سرطان روده بزرگ، معده، ریه و سایر سرطان های دستگاه گوارش روبرو بودند.
به همین ترتیب، سطوح بالای امگا ۶ منجر به کاهش نرخ ۱۴ سرطان مختلف همچون مغز، ملانوم، مثانه و غیره شد.
«یوچن ژانگ»، محقق ارشد از دانشگاه جورجیا، اظهار داشت: «این یافته ها نشان میدهد که افراد عادی باید روی دریافت بیشتر این اسیدهای چرب در رژیم غذایی خود تمرکز کنند.»
این مطالعه مبتنی بر داده های بالاتر از ۲۵۳۰۰۰ شرکت کننده در پروژه تحقیقاتی بانک زیستی انگلستان بود. به عنوان قسمتی از این پروژه، شرکت کنندگان پرسشنامه های رژیم غذایی را پر کردند و سلامت آنها برای چندین دهه تحت نظر بود.
به گفته پژوهشگران، از این افراد، نزدیک به ۳۰۰۰۰ نفر به صورتی سرطان مبتلا شدند.
این اسیدهای چرب در ماهی های چرب، آجیل و روغن های آشپزی گیاهی وجود دارند، اما خیلی از افراد برای اطمینان از دریافت کافی از مکمل های روغن ماهی به سراغ مکمل های روغن ماهی می روند.
با این حال، مزایای این اسیدهای چرب کلی نیست. پژوهشگران خاطرنشان کردند که سطوح بالای امگا ۳ می تواند با خطر ابتلاء به سرطان پروستات ارتباط داشته باشد.


منبع:

1403/08/21
10:01:02
0.0 / 5
47
تگهای خبر: دانشگاه , دستگاه , رژیم غذایی , رنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور