محققان می گویند؛
مصرف میوه و سبزیجات به توقف گسترش سرطان سینه كمك می نماید
آروما: محققان عنوان می كنند رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات می تواند به توقف گسترش نوع كُشنده سرطان سینه كمك نماید.
به گزارش آروما به نقل از مهر، مطالعات متعددی نشان داده اند كه خصوصیت برخی مواد خوراكی می تواند به پیشگیری، مقابله و توقف سرطان و خطرات احتمالی آن كمك نماید. این مورد بر اهمیت رژیم غذایی سالم بخصوص در طول درمان سرطان تاكید دارد.
به گفته تیم تحقیق، محدودكردن مصرف مواد غذایی سرشار از آسپاراژین، همچون لبنیات، گوشت گوساله، مرغ، تخم مرغ، ماهی، مغزیجات آجیلی، سویا و غلات كامل، و افزایش مصرف میوه و سبزیجات می تواند روند گسترش سرطان سینه را متوقف نماید. آسپاراژین نوعی اسیدآمینه است.
یافته های نشان داده است محدودكردن اسیدآمینه آسپاراژین بر موش های لابراتواری مبتلا به «سرطان سینه سه گانه منفی» به شكل قابل توجهی باعث كاهش توانایی گسترش سرطان به نقاط دورتر در بدن می گردد.
سیمون نات، سرپرست تیم تحقیق از مركز پزشكی سدراس سنای آمریكا، در این باره می گوید: «این مطالعه اهمیت رژیم غذایی را نه تنها برای سرطان سینه، بلكه برای خیلی از سرطان های پخش شونده نشان داده است.»
در این تحقیق محققان كشف كردند بروز سنتز آسپاراژین، سلول های آنزیم مورداستفاده برای تولید آسپاراژین، در تومور اولیه قویا با گسترش بعدی سرطان ارتباط دارد.
همچنین مشخص شد متاستاز یا گسترش سرطان با كاهش تشكیل آسپاراژین، درمان با داروی شیمی درمانی L- آسپاراژین یا محدودیت رژیم غذایی به شدت محدود می گردد.
زمانیكه به موش های آزمایشگاهی غذای سرشار از آسپاراژین داده شد، سلول های سرطان با سرعت بیشتری گسترش یافتند.
نات در ادامه می افزاید: «در صورت تایید این یافته ها بر سلول های انسانی، محدودكردن مصرف آسپاراژین در بیماران مبتلا به سرطان می تواند رویكرد احتمالی برای تقویت درمان های فعلی و پیشگیری از گسترش سرطان سینه باشد.»
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب