محققان استرالیایی توصیه می كنند؛

تاثیر قهوه و چای بر كاهش ریسك سكته

تاثیر قهوه و چای بر كاهش ریسك سكته

محققان می گویند نوشیدن بالغ بر سه فنجان چای یا قهوه در روز برای كاهش تپش نامنظم قلب و ریسك سكته مفید می باشد.



به گزارش آروما به نقل از مهر، یك فنجان قهوه حاوی حدود ۹۵ میلیگرم كافئین است. كافئین بعنوان محرك سیستم عصب مركزی عمل می كند و باعث توقف تاثیرات آدنوزین می گردد. آدنوزین یك ماده شیمیایی است كه باعث فیبریلاسیون دهلیزی می گردد.
فیبریلاسیون دهلیزی شایع ترین نوع اختلال ضربان قلب است كه باعث تپش سریع قلب می گردد كه در صورت عدم درمان، می تواند باعث بروز سكته شود.
نتایج نشان داده است مصرف بالغ بر ۳۰۰ میلیگرم كافئین در روز می تواند برای بیماران مبتلا به آریتمی قلب یا تپش نامنظم قلب مفید باشد.
«پیتر كیستلر»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان آلفرد در ملبورن استرالیا، در این باره می گوید: «یك باور اشتباه وجود دارد كه كافئین باعث بروز مشكلاتی در تپش قلب می گردد.»
به گفته كیستلر، «نوشیدنی های كافئین دار نظیر قهوه و چای دارای خواص بلندمدت ضدتپش قلب همراه با تاثیرات ضداكسایشی و ضد آدنوزین هستند.»
تیم تحقیق در این مطالعه به بررسی چندین تحقیق قبلی پرداخت: مطالعه ۲۲۸، ۴۶۵ شركت كننده نشان داد فراوانی مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی در افرادی كه به طورمنظم قهوه می نوشند تا ۶ درصد كمتر است؛ بررسی ۱۱۵، ۹۹۳ بیمار حاكی از كاهش ۱۳ درصدی این خطر بود.
مطالعه دیگر مربوط به بررسی ۱۰۳ بیمار پس از حمله قلبی نشان داد آنهایی كه به طورمیانگین ۳۵۳ میلیگرم كافئین در روز دریافت نمودند شاهد بهبود در ضربان قلب شان بودند.
 

1397/02/03
15:57:15
5.0 / 5
5526
تگهای خبر: قهوه , چای , كافئین , قلب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور