مطالعات نشان می دهد؛
تاثیر مصرف غذاهای كنسروشده در حاملگی بر سلامت باروری كودك
آروما: محققان دریافتند مصرف غذاهای كنسروشده در طول حاملگی سبب می شود نوزاد در معرض ماده شیمیایی بیسفنول A (BPA) قرار گیرد كه بر قوه باروری اش در اینده تاثیر می گذارد.
به گزارش آروما به نقل از مهر، BPA در رسوبات خاك و آب های سطحی یافت می شود و ماده ای است كه در خیلی از فرآیندهای صنعتی نظیر رزین های اپوكسی و تولید پلاستیك پلی كربنات و در لایه درونی قوطی های كنسرو مواد خوراكی مورداستفاده واقع می شود.
محققان دانشكده پزشكی دانشگاه بوستون در مطالعه خود به بررسی تاثیر قرارگیری در مقابل این ماده بر عملكرد تخمدان انسان پرداختند.
«شروتی ماهالینگای»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم تاثیرات قرارگیری در مقابل این ماده شیمیایی بویژه در زمان حاملگی كه زمان بسیار مهمی در مرحله رشد است، بسیار زیانبار است.»
محققان تاكید دارند باید مطالعات بیشتری در زمینه تاثیر این ماده شیمیایی بر اختلالات تخمك گذاری انسان صورت گیرد.
مطالعات نشان می دهند كه BPA سبب اختلال در سیستم غدد درون ریز در جنین و كودكان و همین طور بزرگسالان می شود و تاثیرات بلندمدتی بر سلامت و همین طور بر سلامت باروری خواهد داشت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب