محققان انگلیسی می گویند؛
بالا رفتن خطر سرطان روده حتی با مصرف كم گوشت قرمز و فرآوری شده
به گزارش آروما محققان عنوان می كنند حتی مصرف كم و روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده هم می تواند ریسك مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.
به گزارش آروما به نقل از مهر، محققان دریافتند افرادی كه روزانه سه ورقه گوشت فرآوری شده (بیكن) می خورند با افزایش ۲۰ درصدی ریسك ابتلاء به سرطان روده روبرو هستند.در این مطالعه حدود ۵۰۰ هزار مرد و زن بریتانیایی در رده سنی ۴۰ تا ۶۹ سال به مدت میانگین ۵.۷ سال تحت نظر بودند.در طول این مدت ۲۶۰۹ نفر مبتلا به سرطان روده شدند.محققان مشاهده نمودند به ازای هر ۱۰ هزار نفر در مطالعه كه روزانه ۲۱ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده می خوردند، ۴۰ نفر مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شدند. این تعداد با مصرف روزانه ۷۶ گرم، به ۴۸ نفر افزایش یافت.طبق دستورالعمل فعلی خدمات بهداشت ملی بریتانیا، مصرف روزانه گوشت قرمز و فرآوری شده نباید بیشتر از ۷۰ گرم در روز باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب