محققان پی بردند؛
چای کامبوجا در کنترل قندخون افراد دیابتی موثر است
به گزارش آروما، کامبوجا نوعی چای تخمیر شده است که بسیاری اعتقاد دارند که فواید سلامتی گوناگونی دارد.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بااینکه این مطالعه کوچک و شامل ۱۲ شرکت کننده بود، اما نشان داد که کامبوجا ممکنست به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک نماید. این نوشیدنی که با باکتری ها و مخمرها تخمیر شده است، از ۲۰۰ سال پیش از میلاد در چین مصرف می شده است.
محققان دریافتند شرکت کنندگانی که کامبوجا مصرف کردند، میانگین قند خون ناشتا بعد از نوشیدن آن به مدت چهار هفته به میزان قابل توجهی پایین تر بود- ۱۱۶ در مقابل ۱۶۴ در شروع مطالعه.
برای این مطالعه، شرکت کنندگان روزانه ۲۲۵ گرم کامبوجا یا یک نوشیدنی با طعم مشابه به مدت چهار هفته مصرف کردند. سپس، بعد از یک وقفه دو ماهه برای پاک شدن اثرات بیولوژیکی نوشیدنی ها، نوشیدنی ها بین گروه ها به مدت چهار هفته دیگر مبادله شدند. به هیچ یک از شرکت کنندگان گفته نشد که چه می نوشند.
دکتر «دانیل مرنشتاین»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه جورج تاون در واشنگتن، اظهار داشت: «اگرچه مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی قبلی در مورد فواید کامبوجا انجام شده بود، اما ما معتقدیم این نخستین بررسی اثرات کامبوجا در افراد مبتلا به دیابت است.»
کامبوجا با افزودن گونه های خاصی از باکتری ها، مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و اجازه تخمیر شدن و تولید اسید استیک درست می شود.
در طی تخمیر، باکتری ها و مخمرها لایه ای به نام SCOBY را می سازند که اعتقاد بر این است که دارای مزایای پروبیوتیکی است. طرفداران همین طور ادعا می کنند که این چای به بهبودی مجموعه ای از مشکلات سلامتی از فشار خون گرفته تا سرطان کمک می نماید، بااینکه این ادعاها اثبات نشده اند.
منبع: aromastore.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب