فست فودها عملکرد مغز را مختل می کنند

فست فودها عملکرد مغز را مختل می کنند

به گزارش آروما، مطالعه ای در دانشگاه سیدنی نشان داد که رژیم های غذایی سرشار از چربی و قند می توانند حافظه جهت یابی مکانی را مختل کنند.



به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از رویترز، دانشگاه سیدنی گفت این پژوهش نخستین تحقیقی است که مستقیماً این رژیم ها را با کاهش توانایی جهت یابی در انسان، عملکرد کلیدی هیپوکامپ مغز، مناطقی از مغز که مرکز احساسات و حافظه هستند، مرتبط می کند.
به گفته سرپرست مطالعه، «دومینیک تران»، «این مطالعه شامل ۵۵ دانشجوی ۱۸ تا ۳۸ ساله بود که پرسشنامه های رژیم غذایی، تست حافظه فعال و بررسی شاخص توده بدن را پیش از حرکت در پیچ و خم حقیقت مجازی تکمیل کردند.»
طبق این مطالعه، اشخاصی که سطوح بالایی از قند تصفیه شده و چربی های اشباع شده مصرف می کردند، در به یاد آوردن مکان یک شیء پنهان بعد از آزمایش های مختلف به صورت قابل توجهی بدتر عمل کردند.
تران اظهار داشت: «این نشان داده است که رژیم غذایی سرشار از قند و چربی می تواند عملکرد هیپوکامپ را حتی در بزرگسالان جوان مختل کند، و اخبار دلگرم کننده اینست که این اثرات احتمالا از راه تغذیه سالم تر قابل برگشت هستند.»
او اظهار داشت: «تغییرات رژیم غذایی می تواند سلامت هیپوکامپ و در نتیجه توانایی ما را در جهت یابی در محیط خود، مانند زمانیکه درحال کاوش در یک شهر جدید یا یادگیری مسیر جدید خانه هستیم، بهبود بخشد.»
وی اضافه کرد: «این یافته ها به شواهد درحال افزایشی اضافه می کند که رژیم های غذایی ناسالم نه تنها خطرات سلامت جسمی را زیاد می کند، بلکه بر عملکرد مغز تاثیر منفی می گذارد، حتی در اوایل بزرگسالی که عملکرد شناختی معمولا قوی است.»
تران بر اهمیت انتخاب های غذایی برای حفظ سلامت مغز و پیشگیری از زوال شناختی تأکید نمود.


منبع:

1404/02/08
10:31:32
0.0 / 5
6
تگهای خبر: دانشجو , دانشگاه , رژیم غذایی , رنگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳

aroma لینک دوستان آروما

آروما AromaStore

aroma تگهای آروما

aromastore.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آروما محفوظ است

Aroma آروما

فروشگاه آروما استور

آروما: تجربه‌ای لوکس از طعم‌ها و عطرهای بی‌نظیر