به گزارش آروما كافئین ماده محرك موجود در قهوه است كه برای اغلب افرادی كه روزانه ۴۰۰ میلی گرم یا كمتر از آن را مصرف می كنند، مضر نمی باشد.
به گزارش آروما به نقل از مهر، یك فنجان ۲۲۷ میلی لیتری قهوه حاوی ۹۵ تا ۲۰۰ میلیگرم كافئین است، درحالیكه یك نوشیدنی انرژی زا ۳۴۰ میلی لیتری حاوی ۷۰ تا ۱۰۰ میلیگرم كافئین است.
طبق سفارش متخصصان، زنان باردار، زنان شیرده یا افراد مبتلا به مشكلاتی نظیر اضطراب، زخم معده یا ضربان نامنظم قلب باید مصرف كافئین را محدود كرده یا از مصرف آن اجتناب نمایند.
طبق ارزیابی محققان، كافئین به طرق زیر بر بدن تاثیر می گذارد:
- با تحریك سیستم عصب مركزی باعث بیدار نگه داشتن شما شده و انرژی بدن تان را بالا می برد.
- مدر (ادرارآور) است كه به رهایی بدن از نمك اضافی و آب با استفاده از دفع ادرار بیشتر كمك می نماید.
- باعث افزایش آزادشدن اسید در معده شده كه می تواند عامل تولید ناراحتی معده یا سوزش معده شود.
- امكان دارد در جذب كلسیم توسط بدن اختلال تولید كند.
- باعث افزایش فشارخون می گردد.