محققان می گویند؛
مصرف مقادیر کم کافئین برای مادران آبستن بی خطر است
به گزارش آروما به قول محققان، مصرف مقدار کم کافئین در دوران حاملگی می تواند به کاهش خطر دیابت حاملگی کمک نماید.
به گزارش آروما به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، «استفانی هنکل»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پنسیلوانیا، اظهار داشت: «ما متوجه شدیم که مصرف کم تا متوسط کافئین با افزایش ریسک ابتلاء به دیابت بارداری، پره اکلامپسی یا فشار خون بالا برای مادران آبستن مرتبط نیست.»
محققان سفارش می کنند که زنان آبستن مصرف کافئین خویش را به کمتر از ۲۰۰ میلی گرم (حدود دو فنجان) در روز محدود کنند. با این وجود، اطلاعات محدودی در مورد ارتباط بین کافئین و نتایج سلامت مادر وجود دارد.
برای درک بهتر این ارتباط، محققان داده های در ارتباط با ۲۵۲۹ شرکت کننده آبستن را که بین سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ در مؤسسه ملی سلامت کودک و توسعه انسانی ثبت نام کرده بودند، مطالعه کردند.
در هنگام ثبت نام و در هر بار ویزیت، زنان مصرف هفتگی قهوه کافئین دار، چای کافئین دار، نوشابه و نوشیدنی های انرژی زا را گزارش کردند. غلظت کافئین هم در پلاسمای شرکت کنندگان در هفته ۱۰ تا ۱۳ حاملگی آنها اندازه گیری شد. سپس محققان مصرف کافئین خویش را با نتایج اولیه تطبیق دادند: تشخیص بالینی دیابت بارداری، فشار خون حاملگی و پره اکلامپسی.
تیم تحقیقاتی دریافتند که مصرف نوشیدنی های کافئین دار در هفته های ۱۰ تا ۱۳ حاملگی با خطر دیابت حاملگی ارتباطی ندارد. در طول سه ماهه دوم، نوشیدن ۱۰۰ میلی گرم کافئین در روز با کاهش ۴۷ درصدی خطر دیابت همراه بود. هیچ تفاوت آماری مفهوم داری در فشار خون یا پره اکلامپسی بین افرادی که در دوران حاملگی کافئین مصرف کرده و مصرف نکرده بودند، وجود نداشت.
محققان خاطرنشان می کنند که یافته ها با مطالعاتی که نشان داده اند کافئین با بهبود تعادل انرژی و کاهش توده چربی مرتبط می باشد، مطابقت دارد.
محققان می گویند: «زنانی که کافئین نمی خورند، سفارش نمی گردد که نوشیدنی های کافئین دار را برای کاهش خطر ابتلاء به دیابت حاملگی شروع کنند. اما یافته های ما امکان دارد به خانمهایی که هم اکنون میزان پایین تا متوسط کافئین مصرف می کنند اطمینان دهد که چنین مصرفی خطرات سلامت مادر را افزایش نمی دهد.»
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب