به گزارش آروما بررسی ها نشان می دهد: مصرف سبزیجات، میوه ها و غلات به مقابله با افسردگی كمك می نماید.
به گزارش آروما به نقل از ایسنا، محققان در آمریكا به بررسی اطلاعات نزدیك به 1000 نفر برای مدت بیش از 6 سال پرداخته و بر رژیم غذایی و حالات روانی آنان نظارت كردند.
محققان مشاهده كردند: افرادی كه از خوردن گوشت قرمز، چربی های اشباع شده و مواد قندی خودداری كرده و به مصرف سبزیجات، میوه ها و غلات عادت داشته اند، در انتها مطالعه 11 درصد كمتر احتمال داشته دچار افسردگی شوند.
محققان آمریكایی اظهار داشتند: افسردگی در بین افراد بزرگسال شایع است و در افرادی كه دچار مشكلات حافظه و فاكتورهای خطرزای عروقی همچون فشار خون و كلسترول بالا هستند یا تجربه سكته مغزی داشته اند، متداول تر می باشد.
به گزارش آروما به نقل از روزنامه تلگراف، محققان معتقدند: تولید تغییراتی در سبك زندگی از قبیل تغییر در رژیم غذایی بر مصرف دارو ارجحیت دارد و بنابراین داشتن رژیم غذایی كه در كاهش خطر افسردگی موثر باشد سفارش می گردد.